Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

 

 «ПИШУ ПРО ВІЧНЕ, НЕВМИРУЩЕ. ПРО ВІРУ, ПРО НАДІЮ І ЛЮБОВ»

 

(З досвіду роботи Києво-Святошинської РЦБС Київської області)

 

До Дня Святого Миколая в Києво-Святошинській центральній районній бібліотеці для дорослих Київської області для читачів бібліотеки та членів клубу «Вишнівська осінь» відбулася зустріч з поетесою, гумористом Любов'ю Осіпенко.

Любов Осіпенко - майстриня поетичного слова. Її поезії знайшли широке коло читачів та шанувальників.

Любов Кирилівна Осіпенко народилася 1 листопада 1956 року в селі Крюківщина Київо-Святошинського району Київської області в сім'ї простих робітників. Навчалася в Боярській середній школі №2, згодом, отримавши фахову освіту, почала свою трудову діяльність в сфері торгівельного обслуговування. Писати вірші почала ще в початкових класах, продовжує творити і сьогодні.

        Поетеса розповідала присутнім про своє життя, творчий шлях, ознайомила із збірками власних творів «Калинова гілка» (2007), «Для чого люди на землі» (2012), «Сміх та й годі» (2014).

Своїми віршами, які є частиною її душі Любов Осіпенко створила теплу атмосферу у читальній залі. Присутні слухали кожне слово талановитої поетеси, щиро сміялися з її правдивих гуморесок.

Лірик та романтик з тонким почуттям гумору Любов Осіпенко подарувала читачам бібліотеки свою нову збірку «Ромашкове поле» (2018).

Кохання, патріотизм, духовна тема та гумор - ось, що чекає читача в цій книзі.

Зустріч була щирою і неймовірно емоційною і залишила в серцях слухачів тепло, радість від спілкування.