Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

З досвіду роботи Броварської МБД Київської області

 

 

Відділ культури Броварської міської

Міська бібліотека для дітей

(З досвіду роботи Броварської МБД Київської області)

                                                   ПРЕС-РЕЛІЗ

   12.10.2018р. о 10-00 з метою національно-патріотичного виховання в міській бібліотеці для дітей відбувся захід, присвячений Дню українського козацтва та Дня захисника України.

   На захід були запрошені  мужні воїни, учасники АТО – Фатєєв Анатолій Вікторович, командир саперного взводу 20 мотопіхотного батальйону  93 бригади, нагороджений орденом «За мужність» III ступеню та Птиця Анжей Анатолійович, воїн 11 окремого мотопіхотного батальйону «Київська Русь».

Розповідь героїв, демонстрація кліпу гурту «ТамДеМи» на пісню «Герой» справила на присутніх неабияке враження.

   Бібліограф Дем’янчук Л.М. підготувала коротку бібліографічну довідку з історії свят , Купенко Л.А., бібліотекар I категорії провела презентацію книжково-ілюстративної виставки «Шляхи і долі», на якій представлена не тільки тематична література та інформаційні краєзнавчі матеріали, а й ексклюзивні світлини з домашнього архіву бійців АТО 72-ої окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців Дем’янчук Вадима та Басенка Олександра. В процесі заходу були використані матеріали, що розміщені на сайті КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», в рубриці «історичний лікбез» по темі історії українського козацтва.

 Завідуюча міською бібліотекою для дітей                      Туник В.В.