Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«Бібліотека - відкритий світ ідей»

 Бібліотечний урок «Бібліотека - відкритий світ ідей»

З досвіду роботи Таращанської РЦБС Київської області

 

Таращанська районна бібліотека сьогодні  - культурологічний заклад, який постійно надає бібліотечні та інформаційні послуги населенню Таращанського району у вільному доступі до книжкових джерел, що сприяють освіті, патріотичному вихованню, соціально-економічних запитів, а також задоволення культурних потреб користувачів бібліотеки. В Таращанській районній бібліотеці стало вже доброю традицією проводити бібліотечні уроки для молоді району, селища. 

2 жовтня до центральної районної бібліотеки на бібліотечний урок «Бібліотека – відкритий світ ідей» завітали студенти-першокурсники місцевого державного економіко-правового коледжу. Під час заходу бібліотекарі звернули увагу на те, яке важливе місце належить книзі в сучасному світі, а також ознайомили студентів з наявним книжковим фондом бібліотеки, книжковими виставками, тощо. 

На юнацькому відділі районної бібліотеки бібліотекар ознайомив студентів із змістом різноманітних бібліотечних послуг, які пропонує бібліотека своїм користувачам. В читальній залі бібліотеки студенти мали змогу ознайомитися із наявною кількістю періодичних часописів, а також з матеріалами книжкової викладки «Здоров’я без ліків і довголіття без хвороб». Результатом екскурсії до районної бібліотеки стало те, що студенти проявили велику зацікавленість до бібліотеки і стали її читачами, а також виявили велике бажання приймати участь у проведенні спільних різноманітних освітніх, культурних та розважальних акцій в чудовому приміщенні Таращанської центральної районної бібліотеки. 

Л. Яцевська

 завідуюча  відділом  обслуговування 

Таращанської ЦРБ

Київської області