Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Відкриття оновленої бібліотеки

 Відкриття оновленої бібліотеки

(З досвіду роботи бібліотек Бородянської РЦБС Київської області)

 

Похмура, холодна погода не стала на заваді радісній події, яка зібрала жителів та гостей в с. Козинці Бородянського району Київської області. Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек тут відкрила двері для своїх читачів оновлена сільська бібліотека.

Ініціатива Галини Жлобіної, в недавньому минулому завідуючої бібліотечного закладу, була підтримана сільським головою Володимиром Вигінним та депутатами, котрі прийняли рішення про переведення бібліотеки до адміністративної будівлі села. Завдячуючи особистим зусиллям В. Вигінного, Г. Жлобіної і нинішньої завідуючої сільською книгозбірнею Ю. Кравченко, Козинцівська сільська бібліотека набула ошатного вигляду, де тепло, світло і затишно. На свято до села завітали гості: методист з пам’яткоохоронної роботи відділу культури, національностей та релігій Бородянської РДА В. С. Мойсеєнко, директор районної централізованої бібліотечної системи В. П. Вашуленко, заступник директора по роботі з дітьми Н. О. Гарбуз, провідний методист Г. Г. Некрутенко, завідуючі бібліотек-філій. У своєму виступі сільський голова Володимир Вигінний зазначив, що завжди приємно робити добрі справи для громади. Зі словами вдячності за співпрацю та з впевненістю про подальший розвиток бібліотеки виступила директор Бородянської РЦБС Валентина Вашуленко, а методист відділу культури, національностей та релігій Валентин Мойсеєнко надав дружні поради щодо розширення переліку послуг для громади села. 

Неабияк зворушили присутніх літературна композиція «Бібліотека – скарбниця мудрості і знань», представлена читачами-учнями 3 класу і пісенна композиція у виконанні читачів-учнів 4 класу місцевої школи. А виступ танцювального колективу «Максі» із с. Діброва Бородянського району додав усім веселого настрою. Символічна стрічка на вході до закладу перерізана… і бібліотека гостинно відчинила двері для юних і дорослих книголюбів. Сучасне приміщення, книги для дітей та дорослих – все це дає надію, що бібліотека стане ще популярнішим місцем відпочинку та цікавого дозвілля громади села.

Валентина Вашуленко

директор Бородянської РЦБС

Київської області