Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Бібліотека - активний інформаційний майданчик

 Бібліотека - активний інформаційний майданчик

З досвіду роботи Ставищенської РЦБС Київської області

 

З метою ознайомлення молоді з можливостями самореалізації, розвитку, реалізації власних ініціатив, а також можливостей партнерства з управлінням молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської облдержадміністрації та Комунальним закладом Київської обласної ради «Київський обласний молодіжний центр», на базі Ставищенської центральної районної бібліотеки 13 вересня 2018 року відбулася виїзна презентація навчальних програм розробки та проведення соціального картування, можливостей для самореалізації молоді. Презентацію провели: Марина Попатенко – начальник управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання КОДА, Андрій Михайлов – директор Київського обласного молодіжного центру, Олена Рожанська – координатор програми «Відповідальна молодь Київщини».

Багаточисельна читацька аудиторія з великим зацікавленням сприймала різноманітну, корисну для них інформацію, та активно включалась у спілкування.

Сучасна бібліотека працює на успішне задоволення інформаційних, творчих, інтелектуальних потреб місцевої громади і є найкращим майданчиком для проведення спільних заходів з різними установами та громадськими організаціями.