Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Глянув вересень веселий - йти до школи час

Глянув вересень веселий - йти до школи час

(З досвіду роботи Баришівської РЦБС Київської області)

 

     1 вересня - День знань - особливе свято не лише для школярів,а й для вчителів та батьків. Завжди яскравий день, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою.

     Розпочинається новий навчальний рік,який завжди означає відкриття нової, осяйної дороги до знань, до нових звершень.

    Перший відкритий урок 9-А класу Баришівської НВК під назвою «Добротворення - наша мета», пройшов під гаслом «життя прекрасне, але зроби його кращим». На уроці були присутні читачі-учні, їх батьки, шкільний бібліотекар М. М. Милашич, а також працівники Баришівської районної бібліотеки для дітей, які  беруть активну участь у житті класу.

    Класний керівник О. С. Лисюк розкрила тему життя класу: згадувала моменти, які були пережиті і до чого треба прагнути у житті, щоб досягти успіхів не тільки у школі, а й поза її межами.

    Цікавою була розповідь учениці О. Дєопік про мрію стати відомим кухарем, А. Питель проінформувала про визначні місця України, Д. Дорошенко розповів про професію своєї мами, а Є. Кухарєва і В. Шостак заспівали чудову пісню про Україну. Зворушливим було привітання у вигляді вірша А. Кононець, яка вітала свою маму з днем народження.

    Актуальною була розповідь шкільного бібліотекаря М. М. Милашич  про досвід роботи її сина за кордоном-розглядали позитивні і негативні сторони життя в інших країнах.

    На завершення, завідуюча Баришівської  районної бібліотеки для дітей О. І. Биба  розповіла про важливість і переваги здорового способу життя і негативний вплив шкідливих звичок на здоров’я та долю людини. 

    Ю. А. Гранько

провідний бібліотекар

Баришівської РЦБС Київської області