Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

"Промайнуло тепле літо"

 "Промайнуло тепле літо"

(З досвіду роботи бібліотеки-філії № 2 сел. Клавдієве Бородянської РЦБС Київської області)

 

Останні дні літа дарували нам спекотливе тепло, а бібліотека-філія № 2 сел. Клавдієве зібрала своїх друзів на творчу зустріч під назвою "Промайнуло тепле літо".  На відкритому майданчику бібліотеки в рамках культурно-мистецького проекту "Творча майстерня клавдіївчан", відбулось знайомство з родзинкою нашого творчого селища - дитячою театральною студією "ВІТАМІН", яка представила присутнім виставу "Бойкот" (за мотивами повісті В. Железнікова "Опудало").

Керівник студії Тетяна Олександрівна Данильченко зі своїми вихованцями порушує таку важливу соціальну проблему як булінг. Історія, відтворена у спектаклі, звертає увагу глядачів на те, що не можна закривати очі на найдрібніший прояв насильства, а знайти вихід у складних ситуаціях можна лише спільними зусиллями. Юні актори прагнуть достукатись до дітей, і перш за все до тих, хто не бере участі в булінгу, адже якщо вони в своєму класі скажуть переслідувачу, що це не нормально, не смішно, що їм не подобається те, що він робить, то в 99% булінг припиниться. Дуже емоційно та щиро грають свої ролі: Евеліна Андрусевич, Яна Гапочка, Єлизавета Деремед, Ілля Агажанов, Єлизавета Рабірох, Анастасія Петрусенко, Олексій Ляшенко, Володимир Соломенко, Яна Шульгач, Марія Кійко, Діана Білоцька, Олександра Кузіна, Вікторія Слободян, Катерина Сичова. Вистава не залишила байдужим жодного, від найменших відвідувачів бібліотеки до найстарших. 

По закінченню вистави керівник "Творчої майстерні клавдіївчан" Ірина Щебетько подарувала  учасникам дитячої театральної студії "ВІТАМІН" книгу Л. Ніцой "Зомба"

Любов Щебетько

завідуюча бібліотеки-філії № 2 сел. Клавдієве

 Бородянської РЦБС Київської області