Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

#ЯЛюблюУкраїнуТомуЯ...

Київська обласна бібліотека для дітей щиро вдячна усім юним читайликам бібліотек Київської області, які долучилися до обласного патріотичного челенджа #ЯЛюблюУкраїнуТомуЯ...!

 

Кожен із вас продемонстрував свою неймовірну любов до рідної країни через ті прекрасні вчинки та дії, які ви робите щодня. Ми з щирим хвилюванням переглядали ваші історії та відео, і кожне з них торкнулося нашого серця.

 

Ви всі – справжні патріоти України, і ми дуже пишаємося вами! 

 

Ваші добрі справи, велика щирість і відданість своїй країні надихають і дають надію на світле майбутнє нашої держави.

Ми впевнені, що з такою молоддю Україна буде процвітати та ставати кращою з кожним днем! 

 

Особливу відзнаку від Київської обласної бібліотеки для дітей отримує наймолодший учасник челенджу – Костенко Денис – читачик Прибірської сільської бібліотеки-філії. 

 

Маленькому патріоту усього чотири роки. Вітаємо!

 

Проте, ми хочемо підкреслити, що кожен із вас – переможець, адже ви вже робите світ навколо кращим і даруєте свою любов Україні через ваші щирі вчинки та прагнення! 

Дякуємо вам усім за участь, за вашу старанність та відданість. Нехай це стане лише початком великого шляху у вашому житті, де ви будете й надалі надихати, приносити користь і радість своїй рідній країні.

 

Найголовніше – ваші добрі вчинки та любов до України, яку ви вже виявляєте. Ми пишаємося кожним із вас і впевнені, що перед вами відкриється багато чудових можливостей проявити себе! 

 

Ви всі – майбутнє нашої країни, і ми з нетерпінням чекаємо на ваші нові досягнення! 

Дякуємо усім бібліотечним установам та колективам Київщини, які взяли активну участь у челенджі!

 

Завдяки вашій відданій праці та підтримці, ми змогли об'єднати маленьких патріотів, які щиро виражають свою любов до рідної країни через добрі вчинки та творчі ідеї.

Тільки об'єднавшись ми зможемо сприяти розвитку національної свідомості в юному поколінні, яке любить Україну і прагне зробити її кращою. 

 

Урочисті дипломи учасників можна роздрукувати за посиланням

 

Слава Україні!