Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Обласний краєзнавчий відеофестиваль «Київщина: символи єднання!»

Кожен з нас хоча б раз у житті бував у мандрівці - хоч до далекої країни, хоч до сусіднього села, чи просто відвідував інший район свого рідного міста. І, звісно, нам завжди хочеться потрапити у якусь незвичайну місцинку, про яку немає жодної інформації в жодному путівнику, хочеться доторкнутися до чогось таємничого.

 

У День Соборності України Київська обласна бібліотека для дітей оголосила обласний краєзнавчий відеофестиваль «Київщина: символи єднання!»

Давайте разом відкривати таємниці Київщини! Давайте розповімо про нашу чарівну Київщину усім друзям України з інших країн світу! Най Київщина об'єднає усіх добрих друзів і сусідів!

 

Навіть якщо ви живете у малесенькому віддаленому селі, і вам здається, що нічого цікавого там немає - майже напевне у ньому є вуличка у три хатинки, яка має певний "магічний" бекграунд, або тільки у вашому містечку існує якесь повір'я чи забобон, пов'язаний з відвідуванням якоїсь місцини, або саме у вашій громаді живе певна унікальна особистість, талановитий поет, відомий спортсмен, або бабця Малашка, яка є єдиним автентичним носієм старовинного побутового обряду, або пісні, або пече паски за унікальним рецептом саме вашого регіону, чи має якесь інше ексклюзивне знання...

 

Розкажіть про свою чарівну рідну землю та унікальних людей!

 

Хай про Київщину дізнається увесь світ!

 

Фестиваль триватиме до 12 травня 2024 року; в рамках цієї події також проводитиметься одноіменне соціологічне дослідження серед бібліотек Київської області. 

 

Фінальним акордом нашого заходу стане створення інтерактивної мапи Київщини, на якій будуть представлені ексклюзивні цікавинки від учасників фестивалю! Презентація відбудеться 28 травня у Всеукраїнський день краєзнавства

 

Давайте пізнавати нашу рідну Київщину разом!

 

Детальні умови