Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Круглий стіл "Молоді імена Київщини"

У світі, де інформація пливе рікою, слово іноді здається таким малозначущим. Але чи можна підвести під цей термін тих, хто вміє надавати йому вагу, тих, чиї тексти бринять у серцях та залишають невимовний слід? Вони – творці, автори, які здатні викликати емоції та натхнення, збагачуючи нашу душу і культуру. І саме це стосується авторів з Київщини.

У день пам'яті та перемоги над нацизмом, в приміщенні Київської обласної бібліотеки для дітей на Печерську, в рамках круглого столу, відбулася подія, що запам'яталася не лише своїм символізмом, а й надзвичайним духом співпраці та творчості. Молоді автори з різних куточків Київщини зібралися, аби поділитися своїми творчими досягненнями. Від казок, які зачаровують дивовижним світом фантазії, до віршів та прози, що зображують життєві історії такими реалістичними, що здавалося б, можна доторкнутися до них. І кожен автор з Київщини приніс на цю зустріч свій унікальний внесок, збагачуючи літературну скарбницю своєю творчістю. Зокрема до нас завітали: 

Олена Ракова – молода поетеса, журналістка, редакторка, упорядниця літературного альманаху «Палієва осінь з міста Фастів.

Алла Гутніченко – талановита письменниця, родом з міста Богуслав, авторка книг «Незвичайні професії». За освітою – еколог, закінчила Білоцерківський національний аграрний університет.

Ярослав Карпець – член НСПУ, член НСЖУ, письменник, видавець, громадський діяч.

Анна Бумар – самобутня талановита письменниця з Переяслава. Авторка романтичних віршів та прози, зокрема молодіжних романів.

Наталія Лисенко – родом з с. Коржі Броварського району. Приватний підприємець, сертифікований коуч, мотиваторка. Пише ліричні вірші на гострі актуальні теми, вірші-роздуми. Засновниця жіночого клубу «Коліжанка».

Марина Бондар – учасниця проєкту «Молоді імена Київщини», родом з Тетіївської громади, автор романтичної лірики.

Анна Степанюк – місто Біла Церква. Разом з власною донечкою стала авторкою збірки віршів «Я очима мами». Також, є автором багатьох літературних публікацій  у збірках новел студентів академії письменництва.

Марина Білецька – поетеса з Чорнобаївської громади  Черкаської області. Учасниця літературних конкурсів, лауреат премій, конкурсів, автор патріотичної лірики.

Lunari Del Mar – поетеса, родом з Бучі, автор світлої поезій та прозових повістей про подорожі та усвідомлення. 

Бібліотека – це не просто стіни та полиці з книгами. Це місце, де народжуються нові концепції та розуміння, де відбувається творчий процес. Це місце зустрічей, де об'єднуються не лише слова, а й думки, почуття, ідеали. Це місце, де народжується майстерність, а мрії перетворюються на слова, а слова – на реальність.

Тому ми, Київська обласна бібліотека для дітей, запрошуємо до співпраці, до обміну ідеями, до організації нових заходів та подій, спрямованих на розвиток літературної культури нашої країни.

Спільно ми зможемо створити неймовірні твори мистецтва слова, які не лише вражатимуть, а й змінюватимуть світ навколо нас. Бо слово – це не лише звук, це потужний інструмент, який може змінити все.