Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«Сергій Тимошенко. Повернення»

Гарний книжковий подарунок отримали читачі КЗ КОР «Київської обласної бібліотеки для дітей» від Державної наукової архітектурно-будівельної бібліотеки імені В.Г. Заболотного.

Головна місія проекту «Сергій Тимошенко. Повернення», що виконується за підтримки Українського культурного фонду, - повернення в Україну імені знаного поза батьківщиною, але недостатньо відомого в Україні видатного інженера-архітектора, викладача і громадського діяча Сергія Прокоповича.

Мистецький альбом, що зібрав під своєю обкладинкою архівні матеріали, детальні описи, архітектурні обміри, світлини споруд, фотограмметричні фіксації та мапа об’єктів, створених С. П. Тимошенком у Харкові, Києві, Рівному, Луцьку, Львові, на Кубані, а також науково-популярні статті, присвячені його діяльності, стане гарним подарунком та широкому колу громадськості, фахівцям-архітекторам, студентам, які цікавляться українською історією та, зокрема, історією архітектури.

Видання доповнене каталогом об’єктів С. Тимошенка, проілюстроване унікальними світлинами, архівними кресленнями, документами, більшість яких публікується вперше.

Щиро дякуємо за чудовий подарунок.