Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«Статистична звітність та планування діяльності публічних бібліотек Київської області»

29 листопада 2022 року на базі КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» відбувся обласний семінар-практикум: «Статистична звітність та планування діяльності публічних бібліотек Київської області» за участю бібліотечних працівників територіальних громад Київської області на платформі Zoom. 

Статистична звітність  публічних бібліотек області за 2022 рік: основні вимоги. Особливості електронної звітності в Есмар та Планування діяльності роботи публічних бібліотек у 2023 році: основні завдання та напрями роботи про це говорила Гонтарук В. М. – головна спеціалістка департаменту культури та туризму Київської  обласної державної адміністрації.

Про проєкти та перспективи роботи Київської обласної бібліотеки для дітей та бібліотек області говорила очільниця КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» - Галина Єрко.

Були окреслені основні завдання та виклики, які постали перед бібліотеками у військовий час, намічені шляхи покращення діяльності книгозбірень як інформаційно-освітніх центрів громад.