Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«Українська держава: етапи історичного розвитку»

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», як обласний науково-методичний, координаційно-консультативний, інформаційний центр з питань бібліотечного обслуговування дитячого і дорослого населення Київської області, підготувала і пропонує до уваги інформаційно-рекомендаційний посібник «Українська держава: етапи історичного розвитку», який видає в своїй серії «На допомогу бібліотекам Київської області» (серія започаткована бібліотекою у 1999 році).

Посібник укладено на допомогу бібліотечним працівникам Київської області в їх організації заходів до Дня Української Державності, - святкового дня, що встановлений Указом Президента України та ухвалений Верховною Радою України на 28 липня, і буде відзначатися щорічно. В 2022 році День Української Державності святкується вперше.

Це свято символічно призначено на День Хрещення Київської Русі-України та День пам’яті рівноапостольного Київського князя Володимира Великого Хрестителя.

Крім головної сторінки сайту, посібник буде розміщено за рубрикою «Видання бібліотеки» (2022 рік) для постійного користування.

Приємного перегляду

 

Перегляд