Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

До Міжнародного дня дарування книжок

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» до Міжнародного дня дарування книжок


Шановні видавництва, автори, користувачі і всі-всі, хто дарував і дарує книги для поповнення фонду КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей»! Ми невимовно вдячні вам за щедрість і увагу до бібліотеки! Ми пам’ятаємо кожного з вас, дбайливо зберігаємо та всебічно популяризуємо подаровані вами видання!

Дарування – це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля дарувальника. Сам факт надходження дарів у бібліотеку свідчить про високий престиж бібліотеки та її місце в суспільному житті.

Значна частина серед подарованих видань – це книги, подаровані видавництвами: Веселка, Ранок, Школа, Лелека, Ліра-К, Ірбіс Комікс, Фонтан Казок, АБАБАГАЛАМАГА, ТОВ Атіка та Зелений пес, а також авторами: Іван Андрусяк, Павло Браницький, Сашко Дерманський, Анатолій Горовий, Алла Гутніченко, Брати Капранови, Роман Кухарук, Мія Марченко, Марія Морозенко, Олена Рок, Володимир Стрикаль та Микола Томенко, а ще усіма нашими незліченними користувачами та відвідувачами!

Колектив бібліотеки впевнений, що подаровані Вами книги знайдуть своїх читачів та будуть корисними, сприятимуть освіті та відродженню культури. Добрі справи завжди повертаються добром»


Дякуємо Вам усім щиро! Бажаємо не розлучатись з натхненням та завжди бути в пошуку нових ідей!

Залишайтеся нашими друзями!

А нашим шановним користувачам пропонуємо обов’язково завітати до бібліотеки аби погортати сторінки уподобаних книжок!

#Міжнародний_день_дарування_книг

#Дарунок_книга

#Київська_обласна_бібліотека_для_дітей

#вдячність

#подяка

#книг_багато_не_буває

#подаруй_бібліотеці_книгу