Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Прийняття звітів про роботу публічних бібліотек та бібліотек для дітей територіальних громад Київської області

 

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», як обласний науково-методичний, координаційно-консультативний, інформаційний центр з питань бібліотечного обслуговування дитячого і дорослого населення Київської області, як і кожного року, приймає звіти про роботу публічних ( базових, центральних, опорних) бібліотек та бібліотек для дітей територіальних громад Київської області, згідно графіка, затвердженого управлінням культури Київської обласної державної адміністрації.

З 04 по 20 січня 2022 року здійснювався прийом звітно-планових документів в електронному варіанті, а з 25 січня 2022 року розпочато прийом їх паперових аналогів.

В територіальних громадах, де не визначені публічні ( опорні, центральні базові) бібліотеки, звіти про діяльність бібліотек надають спеціалісти структур органів місцевої влади, що опікуються питаннями культури. 

Під час прийому звітно-планових документів в КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» надаються і консультації та методико-практична допомога з актуальних питань інформаційно-бібліотечного обслуговування дитячого і дорослого населення Київської області.

На фото: звітно-планові документи здає Оксана Лапун – спеціаліст сектору культури, молоді, релігій, спорту, туризму та комунікацій Пірнівської сільської ради Вишгородського району Київської області.