Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

КОНКУРС «ВГАДАЙ КНИЖКУ!»

 

АНОНС

На офіційній сторінці КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» та в мережі Facebook буде розміщено повідомлення про проведення бібліотекою конкурсу «Вгадай книжку!» в терміни 25 січня 2022 року по 25 лютого 2022 року.

УМОВИ КОНКУРСУ:

На сторінці бібліотеки кожного дня з дати початку конкурсу, буде викладатись фрагмент ілюстрацій ваших улюблених книжок. Користувачам сайту і мережі Facebook необхідно назвати автора книги та її назву і написати її в коментарях під публікацією. 

Найактивніші, найдотепніші учасники, які нададуть найбільшу кількість правильних відповідей отримають цікаві заохочувальні подарунки від КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей». 

Оголошення результатів конкурсу та переможців відбудеться 28 лютого 2022 року на сайті бібліотеки та в соціальній мережі Facebook.

Запрошуємо бібліотеки та бібліотекарів Київської області взяти активну участь у розповсюдженні цієї інформації серед читачів свого регіону, громади, активно поширювати та заохочувати відвідування читачів на користування сайтом КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» і на підписну сторінку Київської обласної бібліотеки для дітей в Facebook.