Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» завершує видачу територіальним громадам Київської області комп’ютерів (з комп’ютерними столами) для сільських бібліотек.

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», як обласний науково-методичний, координаційно-консультативний, інформаційний центр з питань бібліотечного обслуговування дитячого і дорослого населення Київської області, завершує видачу територіальним громадам Київської області комп’ютерів (з комп’ютерними столами) для сільських бібліотек.

Зазначена техніка для сільських бібліотек Київської області, отримана в рамках проєкту Міністерства цифрової трансформації України від благодійного фонду «Фавбет Фандейшн» за сприяння Української бібліотечної асоціації, Київської обласної державної адміністрації, її департаменту економіки та цифровізації, управлінню культури.

За станом на 30 грудня 2021 року комп’ютери з комп’ютерними столами для сільських бібліотек отримали 66 територіальних громад з 67-ми, яким було розподілено зазначену техніку; видано 249 комп’ютерів (з приладдям до них) та комп’ютерних столів з 250-ти, виділених області за розподілом. Одна територіальна громада, яка не встигла до фінального терміну 23 грудня 2021 року забрати надану їм техніку, це Славутицька ТГ, отримає зазначену техніку у січні 2022 року під час звітування про роботу за 2021 рік.

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» вітає бібліотечну спільноту Київщини з отриманням інструментарію для модернізації бібліотечного обслуговування населення територіальних громад області і бажає міцного здоров’я та творчих успіхів!