Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" вітає всю читацьку спільноту! Від сьогодні стартує Тиждень кольорового читання!

 

З 13 по 19 грудня 2021 року в Україні вперше відбудеться Національний тиждень читання, який ініційовано ДУ "Український інститут книги" спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України. Партнерами події є ВГО "Українська бібліотечна асоціація" та "Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів".

КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" долучається до активностей і розпочинає Національний тиждень читання та пропонує своїм читачам яскраву та насичену червону добірку

"Червоні літературні читання" цього понеділка зібрали поруч книжки відомих українських письменників та поетів, серед яких: Іван Франко, Олена Пчілка, Ліна Костенко, Володимир Дідківський, Юрій Хорунжий, Євген Гребінка, Вадим Скуратівський, Юрій Федькович, Іван Котляревський, Пантелеймон Куліш, Юліян Опільський, Катерина Бабкіна, Павло Глазовий, Дмитро Ткач, Сергій Лойко, Данило Ільницький, Віктор Євтушенко, Любов Овсянникова, а також "Поетична червона книга України" та "Літературна Макарівщина".

#кольорові_читання

#червоний_понеділок