Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Стартує Національний тиждень читання

 

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» повідомляє, що  Український інститут книги ініціює акцію Національний тиждень читання — першу в Україні загальнонаціональну акцію, присвячену популяризації читання. До неї долучаються українські видавництва, бібліотеки, книгарні та читачі, які об'єднуються заради того, аби якнайбільше українців знайшли свою книжку, свій формат читання та свого автора.

13 грудня о 13:30 відбудеться прес конференція на тему: «Офіційний старт Національного тижня читання»

Учасники прес конференції: Олександр Ткаченко - міністр культури та інформаційної політики України; Олександра Коваль - директорка ДУ «Український інститут книги»; Євгенія Близнюк - засновниця і директорка дослідницької компанії Gradus Research.

Партнерами Національного тижня читання є ВГО «Українська бібліотечна асоціація» і Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів.

Більш докладно про умови Національного тижня читання за посиланням

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей»,  як обласний науково-методичний, координаційно-консультативний центр з питань бібліотечно-інформаційного обслуговування дитячого і дорослого населення Київської області запрошує взяти участь у Національному тижні читання