Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«Календар ювілейних дат загиблих нагороджених воїнів АТО/ООС та Героїв Небесної сотні Київщини»

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», як обласний науково-методичний, координаційно-консультативний, інформаційний центр з питань бібліотечно-інформаційного обслуговування дитячого і дорослого населення Київської області, започатковує щорічний «Календар ювілейних дат загиблих нагороджених воїнів АТО/ООС та Героїв Небесної сотні Київщини».

Зазначений довідковий посібник укладається на базі циклу покажчиків, підготовлених КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», в започаткованій бібліотекою серії «Захисники України. ХХІ сторіччя». Покапжчики виходили за спільною назвою «Горить свіча… Уста за них в молитві: загиблим нагородженим воїнам АТО/ООС Київської області присвячується». На основі цих покажчиків бібліотекою було підготовлено та оприлюднено на своїх сайті і сторінці у Фейсбук одноіменне довідкове видання.

З метою увіковічення пам’яті про загиблих нагороджених воїнів АТО/ООС та Героїв Небесної сотні Київщини, відзначення їх ювілейних дат в бібліотеках територіальних громад Київської області, бібліотекою щорічно буде укладатися та поширюватися зазначений «Календар».

До уваги працівників бібліотек Київської області та всіх зацікавлених КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» пропонує перший випуск «Календаря» - «Календар ювілейних дат загиблих нагороджених воїнів АТО/ООС та Героїв Небесної сотні Київщини на 2022 рік».

«Календар», крім головної сторінки сайту, буде розміщено і за рубрикою «Видання бібліотеки» (2021 р.).

Перегляд