Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«Василь Стефаник – 150 років. Твори та література про нього в фонді КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей»»

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» до ювілею видатного українського письменника-новеліста, дипломата, громадського діяча Василя Стефаника підготувала низку заходів під загальною назвою: «Василь Стефаник – 150 років. Твори та література про нього в фонді КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей»» (з урахуванням карантинних обмежень).

В заходи ввійшли презентації викладок літератури : «В. Стефаник – дипломат, громадській діяч» (в читальному залі для читачів-учнів 5-9 класів), «Твори В. Стефаника в шкільній програмі» (на абонементі для читачів-учнів 5-9 класів), «Твори В. Стефаника та література про нього в фонді бібліотеки» (в хол-галереї бібліотеки). На викладках представлені твори Василя Стефаника та література про нього різних років і різних видавництв; використані банери в міні-форматі, надані управлінням культури Київської обласної державної адміністрації.

Для соціальних мереж (сайт, сторінки у фейсбуці бібліотеки) підготовлено та оприлюднено інформаційний матеріал про Василя Стефаника.

Перегляди літератури будуть проводитися з читачами протягом травня 2021 року.

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» запрошує ознайомитися з викладками літератури до ювілею письменника-новеліста, патріота України Василя Стефаника.