Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

"Чорнобиль… Світова катастрофа"

 

КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" до 35-річчя від дня Чорнобильської катастрофи підготувала та пропонує до уваги методико-бібліографічний посібник "Чорнобиль… Світова катастрофа" в серії  "На допомогу бібліотекам Київської області".

Від дня  трагічної аварії на Чорнобильській АЕС бібліотеки ведуть постійну активну діяльність з популяризації науково-природничих, екологічних знань, сприяння вихованню високих моральних людських цінностей, почуття особистої відповідальності за свої вчинки та стан довкілля; проводять зустрічі з учасниками ліквідації аварії, очевидцями та переселенцями із зони відчуження. Саме бібліотеки найактивніше постійно проводять заходи різних форм по збереженню пам'яті про ті трагічні події та людей, що ціною свого життя і здоров'я врятували планету, людство, Україну. Вся інформація зберігається в книгах – цій документальній пам'яті людства. Тому, в усіх заходах, присвячених Чорнобильській трагедії, обов'язково присутня Книга.

КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" постійно включає дату 26 квітня – День Чорнобильської катастрофи, в свій щорічний "Календар знаменних і пам'ятних дат", який завжди можна знайти на сайті бібліотеки за посиланням "Видання бібліотеки". За цим посиланням буде зберігатися і даний посібник "Чорнобиль… Світова катастрофа" за позначкою "2021 рік".

Низький уклін, вічна пам'ять і шана всім, хто врятував людство!

Переглянути