Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Директорам (завідувачам) районних, міських ЦБС, центральних (опорних) бібліотек ОТГ Київської області.

 

 

 

 

 

 

 

 

"21" жовтня 2020 року  № 01-09/199        

 

Директорам (завідувачам) районних,

міських ЦБС, центральних (опорних)

бібліотек ОТГ Київської області

 

Шановні колеги! 

 

Настає час істини: 25 жовтня 2020 року вибори до місцевих органів влади, від результатів яких буде залежати існування закладів культури в Україні і Київській області, зокрема, бібліотек, Будинків культури, музеїв, шкіл естетичного виховання.

Звертаюсь до Вас з проханням обрати в місцеві органи влади людей, які розуміють важливість закладів культури для громади, та яким небайдуже, хто буде опікуватися цими закладами в районах,  містах, об'єднаних територіальних громадах Київщини.

Не обирайте тих, для кого «Українська Армія, Мова, Віра»  пусті слова, хто глузує над цими святими гаслами!

Шановні колеги! Обирайте тих, хто  за роки Незалежності України, в країні і Київській області, зокрема, своїми здобутками розвивав і зміцнював виробництво, культуру, освіту, медицину, спорт, піднімав престиж держави та Київщини на міжнародній арені.

Від Вашого голосу, від голосу Ваших рідних буде залежати, чи виживе Ваша бібліотека, Ваш музей, Ваш Будинок культури, Ваша музична школа!? Чи матимете Ви постійне місце роботи, яке сьогодні є під великим питанням!? 

Думай-Те, кому довіряєте владу на місцях, а також, кого обираєте від об'єднаних територіальних громад до Київської обласної ради. Обирайте в депутати до Київської обласної ради тих, хто опікувався і буде опікуватися бібліотеками, як доступними інформаційними установами  для всіх верств населення Київської області.

Не дайте ошукати себе і своє майбутнє, майбутнє своїх дітей солодкими обіцянками! Дбайте про Україну  незалежну європейську квітучу державу!

 

           З великою повагою

 

Директор КЗ КОР «Київська обласна 

бібліотека для дітей», кандидат 

історичних наук, заслужений працівник

культури України,  віце-президент ГО

"Українська асоціація працівників

бібліотек для дітей"                                                                                                                                   Микола Зніщенко