Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Державна програма безоплатного поповнення бібліотечних фондів 2019 року

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» (генеральний директор: М. Зніщенко) наказом Управління культури Київської облдержадміністрації від 1996 року визначена базовою бібліотекою по отриманню, розподілу та видачі «Бібліотечної серії», а потім і літератури за Державними та іншими програмами безоплатного поповнення бібліотечних фондів, для бібліотек Київської області.

З 06 липня по 14 серпня 2020 року КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» буде здійснено організаційне забезпечення та видача районним, міським централізованим бібліотечним системам та базовим бібліотекам ОТГ Київської області літератури за Державною программою безоплатного поповнення бібліотечних фондів 2019 року.

Літературу було отримано в грудні 2019 року. В І кварталі 2020 року було здійснено розподіл та підготовка партій літератури для бібліотек Київської області, а видача була відтермінована з огляду на припинення та кардинальні зміни умов роботи бібліотек та міжміського транспорту через карантин.

З послабленням умов карантину та відновленням роботи бібліотечної галузі в Київській області, після підготовки супровідних документів та інформаційного забезпечення, КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» буде видано бібліотекам Київської області літературу за Державною программою 2019 р. в зазначений вище термін.