Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«На захисті прав дитини — Основний закон держави»

Колектив КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» щиро вітає всіх із знаменною датою у житті нашої держави — Днем Конституції України, і бажає міцного здоров’я, бадьорості духа, щастя, достатку, любові, миру, натхненної праці та успіхів задля розбудови стабільної і процвітаючої України.

 

Парламент України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави та спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, 28 червня 1996 року прийняв Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою незалежної української держави як повноправної учасниці світового співтовариства.

 Тож, нехай свободи і права, надані Конституцією, сприяють усім процесам розбудови держави, учасниками яких є кожен з нас, серця завжди повняться гордістю та любов’ю до країни, яка нас згуртувала. Хай доля буде щасливою, а зміни на краще стануть реаліями сьогодення.

 

До Дня Конституції України КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» пропонує читачам Київщини перевірити свої знання Основного Закону держави, пройшовши правовим лабіринтом «На захисті прав дитини — Основний закон держави» та розгадати кросворд «Вгадай слово».