Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Видатний археолог України. До 170 - річчя від дня народження Вікентія Хвойки

КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" (генеральний директор: М. Зніщенко), як обласний науково-методичний, координаційно-консультативний, інформаційний центр з питань бібліотечного обслуговування дитячого і дорослого населення Київської області, презентує біобібліографічний посібник, підготовлений спеціалістами бібліотеки, "Видатний археолог України: Біобібліографічний нарис до 170-річчя від дня народження Вікентія Хвойки" в серії "В практику роботи бібліотек".

Вікентій Хвойка народився 8 (21) лютого 1850 (за деякими джерелами 9 (22) лютого). Радимо, на основі даного посібника, в ювілейні дні та протягом 2020 року організовувати і провести в бібліотеках історично - патріотичні години, години народознавства, презентації візуальних форм популяризації документів та інтернет - ресурсів, присвячені видатному археологу, науковцю, активному громадському діячу України та світу Вікентію Хвойці.

Посібник "Видатний археолог України: Біобібліографічний нарис до 170-річчя від дня народження Вікентія Хвойки", крім головної сторінки сайту бібліотеки, буде розміщено і за рубрикою "Видання бібліотеки" (2020).

Переглянути