Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Лівобережне бюро безоплатної правової допомоги

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» (генеральний директор: М. Зніщенко) постійно проводить спільно правопросвітницьку роботу та співпрацює з правоохоронними органами, органами юстиції, громадськими осередками правового спрямування.

28 січня 2020 року відбулася зустріч працівників бібліотеки з головними спеціалістами Лівобережного бюро безоплатної правової допомоги. Головні спеціалісти бюро Любов Стреженюк та Інна Пушкаш проінформували про мету створення та завдання їх інституції.

Було намічено та окреслено формат співпраці бібліотеки і Бюро для поширення правових знань серед читачів-дітей різних вікових категорій, їх батьків, вчителів та бібліотечних спеціалістів Київської області.

На завершення зустрічі головним спеціалістом Бюро Л. Стреженюк була надана присутнім ґрунтовна консультація з питань спадкового права (вже як мешканцям м. Києва та житлового масиву «Русанівка»), роздані інформаційні буклети з зазначеного питання.

По закінченню зустрічі бажаючі могли отримати індивідуальні консультації з юридичних питань від Л. Стреженюк та І. Пушкаш.

Для інформації: Лівобережне бюро безоплатної правової допомоги в м. Києві тел. 044-223-10-39