Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Презентація книжки «Місто Тіней»

 

20 грудня 2019 року, напередодні новорічно-різдвятих свят, до КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» ( генеральний директор: М. Зніщенко) завітала дитяча письменниця, перекладачка, володарка багатьох літературних премій Мія Марченко з презентацією своєї містичної книжки «Місто Тіней». Читачі-учні шостих класів спеціалізованої школи № 137 зігрілися святковими новорічними спогадами та поринули у чарівний світ різдвяної історії. 

Дуже захоплюючою була також жвава дискусія з авторкою. Наших читачів цікавило багато речей, пов’язаних з письменницькою діяльністю: як стати знаним письменником? звідки брати ідеї для своїх романів? і як же потім зацікавити видавництва, щоб твій роман побачив світ?.. Жодне питання не залишилося без відповіді, а на останок пані Мія подарувала бібліотеці свою дивовижну книжку з новорічними побажаннями. Натомість отримала і від нас на згадку бібліографічний покажчик «Київська обласна бібліотека для дітей: бібліографічний літопис до 110-річного ювілею» (Київ, 2019).

Усі бажаючи могли придбати собі за досить привабливою ціною цікаву книжку Мії Марченко «Місто Тіней» з автографом та побажаннями авторки.

Але і це ще не все… пані Мія проведе ще одну зустріч з нашими допитливими читачами. Що це буде, поки що таємниця, але ми відхилимо трохи завісу — готуйте ковдри та ліхтарики, на вас чекає щось неймовірне.