Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Пропонуємо до уваги наших юних і дорослих читачів, відвідувачів сайту бібліотеки - прем`єру однієї книги - "КАЗКИ КРИМСЬКОТАТАРСЬКОГО НАРОДУ"

 

КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" (генеральний директор: М. П. Зніщенко) продовжує цикл заходів "Кримська світлиця", що проводиться з метою соціальної адаптації громадян України, які залишили тимчасово окуповану територію України - Автономну Республіку Крим (АРК) та пропонує до уваги наших юних і дорослих читачів, відвідувачів сайту бібліотеки - прем`єру однієї книги - "КАЗКИ КРИМСЬКОТАТАРСЬКОГО НАРОДУ".

Книжка "Казки кримськотатарського народу" – збірник, до якого ввійшли 14 неймовірно красивих казок, які будуть цікавими, пізнавальними та повчальними для маленьких читачів. Це захоплюючі історії: про хлопчика, який розумів мову птахів; про мудрого їжачка, завдяки якому люди навчилися будувати човни; про сміливого хлопчика Аліма, який відважився пройти чималі випробовування, щоб прогодувати своїх братів і сестер; про сміливу дівчину Гульджіан, яка своєю відвагою врятувала від загибелі свій народ від страшного залізного дракона та  багато інших казок, легенд. Також ця збірка цікаво розкаже про побут, звичаї та традиції кримських татар, які є складовою багатомільйонного народу України.

Запрошуємо всіх бажаючих до цікавого та пізнавального читання в КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей».