Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Обмін досвідом

 

КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" ( генеральний директор: М. П. Зніщенко ), як науково-методичний, координаційно-консультативний, інформаційний центр з питань бібліотечного обслуговування дитячого і дорослого населення Київської області та отримання, розподілу і видачі літератури за Державними програмами безоплатного поповнення бібліотечних фондів Київщини, нещодавно, в рамках обміну досвідом, відвідали директор Донецької обласної бібліотеки для дітей Юлія Степанівна Василенко та заступник директора Лілія Володимирівна Козинченко.

Діяльність Донецької обласної бібліотеки для дітей відновлюють на теренах м. Маріуполь і за своєю функціональною моделлю вона буде подібна до КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей".

Дирекція і колектив  КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" з великим задоволення поділилися з колегами з Донеччини своїм досвідом, напрацюваннями з основних організаційно-функціональних напрямів діяльності; надали їм зразки облікових форм, таблиць, посібників; методику та зразки планово-звітної документації тощо.

Зазначимо, що і директор ДОБ для дітей Ю. С. Василенко і її заступник Л. В. Козинченко досить досвідчені працівники керівного рівня бібліотечної галузі, тому з ними було легко і приємно спілкуватися з будь-яких фахових питань.

Час був проведений плідно, творчо, ефективно.