Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Покажчик відображає інформацію про загиблих героїв АТО з Баришівського, Васильківського, Яготинського районів Київської області.

 

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» (генеральний директор: М. П. Зніщенко), як обласний науково-методичний, координаційно-консультативний, інформаційний центр з питань бібліотечного обслуговування дитячого і дорослого населення Київської області, пропонує  Вашій увазі інформацію (3 перші сторінки) 6-го випуску біобібліографічного покажчика «Горить свіча… Уста за них в молитві: загиблим нагородженим воїнам АТО Київської області присвячується» в серії «Захисники України. ХХІ сторіччя»

Покажчик відображає інформацію про загиблих героїв АТО з Баришівського, Васильківського, Яготинського районів Київської області. Покажчик підготовлено спеціалістами КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» на основі матеріалів наданих бібліотеками Баришівської, Васильківської, Яготинської районних централізованих бібліотечних систем Київської області.

Паперова та електронна повні версії покажчика можна зберігаються в науково-методичному відділі КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей».

Герої - не вмирають! Слава Україні! - Героям слава!

(переглянути)