Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

День юрконсультацій

 

В КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" 15 березня 2019 року, в рамках співпраці з Головним територіальним управлінням юстиції у Київській області, відбувся черговий День юрконсультацій. Його провели головні спеціалісти відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Управління нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти ГТУЮКО Людмила Боярчук та Аліна Іванець.

Надано було грунтовні консультації з громадянських  правових питань мешканцям Русанівського житлового масиву м.Києва та проведено огляд правових видань для читачів та бібліотечних спеціалістів КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей".

Фахівці з юриспруденції надали бібліотеці друковану інформаційну продукцію для подальшої її популяризації серед читачів-дітей середнього та старшого шкільного віку, їх батьків, вчителів, мешканців місцевої громади.

Наступна зустріч зі спеціалістами обласних органів юстиції відбудеться 26 березня 2019 року в нашій бібліотеці під час обласного семінару за участю директорів районних, міських централізованих бібліотечних систем та завідувачів центральних бібліотек ОТГ Київської області.