Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«Культурна дипломатія та міжнародний імідж України»

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» (генеральний директор: М. П. Зніщенко) в сучасній своїй діяльності важливе значення надає питанням популяризації євроінтеграційних процесів України. Саме цьому напрямку і була присвячена зустріч з державним менеджером Міністерства інформаційної політики України Володимиром Ставнічуком, організована за сприяння Центру суспільного розвитку «Інтер-Акція» (директор: Ю. Е. Лагутов; організатор зустрічі: Ю. І. Мажуга). На зустріч з В. М. Ставнічуком були запрошені читачі старшого шкільного віку з ЗОШ № 137, 182, вчителі, бібліотечні працівники. Тема обговорення: «Культурна дипломатія та міжнародний імідж України». Тема дуже важлива і цікава. Володимир Ставнічук пояснив присутнім, що таке «культурна дипломатія», «публічна дипломатія», розповів про шляхи взаємодії інформаційної політики та культурної дипломатії. Під час зустрічі було роздано інформаційні матеріали.

Присутні читачі, вчителі, бібліотечні працівники задавали питання і отримували вичерпні відповіді на них.

В рамках зазначеної зустрічі КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» започаткувала обласний віртуальний флешмоб «Державний службовець і бібліотечна книга», першим респондентом якого став Володимир Ставнічук.

Юрій Лагутов, що вів зазначену зустріч, запропонував В. Ставнічуку розповісти присутнім читачам-старшокласникам, як він обрав професію державного службовця.

Зустріч пройшла змістовно і цікаво. КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», читачі, вчителі дякують організаторам і чекають нових зустрічей.