Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Тиждень безпеки дорожнього руху

В КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" (директор: М. П. Зніщенко) з 3 вересня 2018 року протягом тижня для читачів-учнів молодших класів ЗОШ № 182 Дніпровського району м. Києва був проведений "Тиждень безпеки дорожнього руху", який є складовою заходів "Цікаве шкільне життя в бібліотеці".

Про значення дороговказів в житті людини читачі-учні знайомилися, беручи участь в перегляді циклу пізнавальних мультфільмів з розповідями Мудрої тітоньки Сови, грі "Так" чи "Ні", фізкультхвилинки "Сигнали світофора", вікторині "Дорожні знаки" та міні-вікторині "Відгадай загадку". Метою циклу заходів було навчити читачів-дітей поважати та дотримуватися правил дорожнього руху, від яких може залежати здоров'я, а інколи й життя дитини, що тільки-но стає до пізнання світу.

Заходи проходили в атмосфері тепла та довіри й не залишили байдужим жодного учасника. Як показав заключний етап, читачі-діти якісно засвоїли правила дорожнього руху і поведінки пішоходів на дорогах. Вони виявляли неабияку обізнаність в деталях та весело і з гумором виконували всі завдання.