Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

"Родина", "Рід", які слова святі! Вони потрібні кожному в житті!

4-5 липня в КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" (генеральний директор: М. П. Зніщенко), в рамках Договору про співпрацю з Київським обласним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (в.о. директора: Л. Г. Калгіна), було проведено тренінг спеціалістів районних, міських Центрів соціальних служб для сімей, дітей та молоді та спеціалістів цих служб ОТГ Київської області з питань: підвищення виховного потенціалу прийомних батьків-вихователів; методика первинного відбору кандидатів у патронатні вихователі.

Проблеми виховання дітей та молоді, формування здорової сім'ї - це ті обопільно-дотичні питання, де свої зусилля можуть об'єднати соціальні служби і бібліотеки. Для документного забезпечення тренінгів КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" було підготовлено відкритий перегляд літератури "Родина", "Рід", які слова святі! Вони потрібні кожному в житті!"

У бібліотек та служб районного, міського рівня та ОТГ напрацьовано значний досвід спільної роботи та партнерства у позитивному вирішення актуальних питань сім'ї, дітей та молоді. Спільна діяльність в цій площині була і буде постійною і завжди в центрі уваги.