Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Цінне видання в краєзнавчому фонді КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей"

 В рамках виїзду дирекції КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" (генеральний директор: М. П. Зніщенко) з метою комплексного обстеження, вивчення діяльності та надання науково-методичної і практичної допомоги в бібліотеки Кагарлицького району Київської області, відбулася, як уже зазначалося в попередній інформації на нашому сайті, зустріч з керівниками місцевих органів влади. Під час ділового спілкування з Кагарлицьким міським головою О. О. Панютою та його заступником О. А. Пурієм наша бібліотека отримала від них в подарунок дуже цінне в усіх розуміннях видання: Що залишимо нащадкам?: Збірка матеріалів і документів про державну, громадську та наукову роботу академіка НАН України, Героя України Петра Тимофійовича Тронька. - /за ред. акад. НАН України В. А. Смолія. - К., 2008. - 552 с.

Все активне державно-політичне життя П. Т. Тронька було міцно пов'язане з Київською областю і тому колектив і читачі КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" дуже раді такому дарунку, який буде завжди в нагоді і активно використовуватись.

Видання буде зберігатися у краєзнавчому фонді бібліотеки і кожен бажаючий може з ним ознайомитись і долучитися до славних діянь, роздумів та прогресивних поглядів видатної особистості України - Петра Тимофійовича Тронька.