Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

 

20 червня 2018 року КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" (генеральний директор: М. П. Зніщенко) та Київський обласний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (в.о директора: Л. Г. Калгіна) підписали Договір про співпрацю, яким закріпили вже існуючи творчо-партнерські стосунки і спільну діяльність в площині координації роботи бібліотек та соціальних служб з дітьми, сім'ями та молоддю в Київській області.

 В рамках договору в цей же день було проведено спільний обласний семінар за участю директорів районних, міських центрів соціальних служб Київської області за темою: «Актуальні питання діяльності центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в  соціальній роботі з вразливими сім’ями та дітьми».

Привітали учасників обласного семінару генеральний директор КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" Зніщенко М. П. та в.о. директора КОЦСССДМ Калгіна Л. Г. 

В обласному семінарі взяв участь, виступив з вітальним словом та грунтовною доповіддю заступник директора Департаменту захисту прав дітей та усиновлення Міністерства соціальної політики України Вовк В. С.

  У відповідності до програми обласного семінару дирекцією та спеціалістами бібліотеки було висвітлено теми: "Бібліотеки і соціальні служби: співпраця і партнерство" (Зніщенко М. П. - генеральний директор КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей"), "Діапазон взаємодії бібліотек і соціальних служб: можливості та пріоритети" (Острікова Н. В. - завідувач відділу довідково-бібліографічної  та інформаційної роботи), "Працівнику соціальних служб: документний та електронний ресурс" (Ткач С. В. - завідувач сектору відділу обслуговування  читачів-учнів 5-9 класів),  "Мережа публічних бібліотек Київської області як активний учасник реалізації соціальних програм" (Соляник Л. П.  - заступник директора по науковій роботі).

  Учасники обласного семінару, згідно програми, отримали фахові консультації, взяли участь у тренінгових навчаннях та профобговореннях актуальних питань.

Співпраця бібліотек і соціальних служб - запорука успішних результатів на благо дітей, сім'ї та молоді!