Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Прес-тур представників регіональних та місцевих ЗМІ до міста Борисполя Київської області

 12 квітня відбувся прес-тур представників регіональних та місцевих ЗМІ до міста Борисполя Київської області в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (Пульс) «Лабораторія успіху» в якому взяла участь заступник директора КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей", представник прес-клубу бібліотек Київщини  Смисловська Л. В.

Організатором туру виступило Київське регіональне відділення асоціації міст України, яке очолює Гаррі Гаральдович Мартін

 Всі присутні  мали можливість дізнатись про соціально-економічний та культурний розвиток міста Бориспіль, про кращі практики впровадження енергозберігаючих технологій у комунальних закладах та підприємствах міста. 

Під час оглядової екскурсії містом, яку проводив міський голова Анатолій Соловйович Федорчук, гості та представники місцевих та регіональних ЗМІ відвідали деякі об’єкти міста, які ілюструють досягнення Борисполя. Із гордістю Анатолій Федорчук знайомив гостей із Книшовим меморіально-парковим комплексом.       

Дуже приємно що Анатолій Федорчук не залишає поза увагою бібліотеки міста, а навпаки від нього йде колосальна підтримка для них. Анатолій Федорчук постійний гість в бібліотеці для дорослих. Тут він проводить зустрічі з громадою, відвідує заходи, які проводить бібліотека, спілкується з молоддю. За його ініціативи випускається краєзнавчий альманах  "Бориспільський край", черговий випуск якого був презентований під час зустрічі; з міського бюджету постійно виділяються кошти на поповнення бібліотечного фонду новою літературою, періодичними виданнями та технічним оснащенням. Його крилатий вислів "Через культуру до розвитку економіки" було б бажано взяти за основу своєї діяльності всім, хто при владі в нашій країні.