Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Бібліотечна Київщина звітує

 

Сьогодні, 19 січня 2018 року, в свято Водохреща за Православною традицією, завершується звітна кампанія в бібліотечній галузі Київської області.

Дирекція та колектив КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» щиро вдячні керівникам, методичним службам та спеціалістам всіх районних, міських централізованих бібліотечних систем та окремих бібліотек Київської області за ретельно і фахово підготовлені звітно-планові документи, що дало змогу успішно, чітко, на належному організаційному рівні здійснити даний процес.

Під час звітів КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» були роздані всім РЦБС, МЦБС та окремим бібліотекам флайтери для учасників Всеукраїнського конкурсу «Рідна країна – безпечна країна» (від Фонду М. Томенка) та призи переможцям обласного та заключного турів Всеукраїнського конкурсу «Творчі канікули».

Шановні колеги! Дирекція та колектив КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» щиро вітає Вас всіх з минулими Новорічно-різдвяними святами, Водохрещам та зичить Вам і Вашим родинам творчих і плідних успіхів в роботі, в житті, при міцному здоров’ї та доброму гуморі! Хай з нами усіма завжди буде Боже Благословення!

На фото: керівники та спеціалісти Києво-Святошинського, Переяслав-Хмельницького, Сквирського, Білоцерківського, Васильківського, Іванківського районів.