Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Прийом річних звітів за 2017 рік

 

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», - як обласний науково-методичний, координаційно-консультативний центр з питань бібліотечного обслуговування дитячого і дорослого населення Київської області (генеральний директор: М. П. Зніщенко), - здійснює прийом річних звітів за 2017 рік про діяльність районних, міських централізованих бібліотечних систем, окремих бібліотек для дорослих та про діяльність бібліотек для дітей бібліотечної мережі Київської області.

В цьому році звітний процес, за наказом № 84/01-07 від 24.11.2017р. УКНтР КОДА, наші спеціалісти здійснюють в приміщенні управління культури, національностей та релігій Київської обласної державної адміністрації (м. Київ, пл. Лесі Українки, 1) з 03 по 19 січня 2018 року.

Всі звітно-планові документи (паперовий і електронний варіанти) про діяльність РЦБС та МЦБС приймає завідувач науково-методичним відділом Литвин О. М., про діяльність бібліотек для дітей – головний методист Папуша Л. В.

Під час звітів районам, містам та окремим бібліотекам, читачі яких брали участь у Всеукраїнському конкурсі (малюнок) «Рідна країна – безпечна країна», для всіх учасників конкурсу, згідно протоколів, роздаються флайтери від Фонду М. Томенка.

Бібліотеки Київщини плідно і творчо працювали в 2017 році (як і всі попередні роки), тому їм є про що звітувати.

Бажаємо успішних звітів, шановні колеги!