Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Протидія інформаційним війнам

Фонд Київської обласної бібліотеки для дітей поповнився новим виданням – книгою Георгія Почепцова «Сучасні інформаційні війни» (Почепцов Г. Сучасні інформаційні війни / Г. Почепцов. – Вид. 2-е, допов. – Київ : Вид. Дім «Києво-Могилянська академія», 2016. – 504 с.). ЇЇ автор – відомий фахівець в галузі інформаційної війни.

У сучасному суспільстві інформація відіграє важливу роль. Сьогодні, коли кожна людина, стикається з проявами інформаційної війни, конче необхідно навчитися відрізняти правду від брехні, а ще як уберегти себе від чужих інформаційних впливів в умовах інформаційного конфлікту. У книзі Георгія Почепцова системно викладено історію виникнення і розвитку методології інформаційних воєн, розкрито різницю між американською, британською і російською моделями. Ця книга допоможе зрозуміти зміст інформаційної війни, значення інформаційної безпеки, України зокрема, допоможе розібратися в складних подіях сьогодення. Сьогодні ця книга актуальна як ніколи.

Видання стане в пригоді бібліотечним фахівцям, педагогам, спеціалістам у сфері інформаційної політики та інформаційної війни.