Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Краєзнавча література КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» – «Під кронами століть»

 

Сьогодні в нашому краєзнавчому огляді літератури книга «Під кронами століть», яка належить до серії художньо-біографічних творів «Вишгород в іменах».

 

 

Линовицький В. Під кронами століть: Димерський держлісгосп: з історії становлення і розвитку / Василь Линовицький ; ред. О. Катрущенко. – Київ : Генеза, 2008. – 384 с. (Серія художньо-біографічних творів «Вишгород в іменах»)

На основі архівних документів, цікавих фактів і матеріалів, зібраних з різних історичних джерел, публікацій в пресі великого періоду років, в тому числі і власних публікацій як професійного журналіста, автор здійснив творчій екскурс в глибину століть, аби якомога повніше розповісти про становлення, проблеми та розвиток лісової галузі Димерського краю, про її витоки. Повідати про життя і діяльність багатьох поколінь темтешніх лісівників, відкрити для сучасників якомога більше давно призабутих імен тих людей, які присвятили своє життя служінню лісу, а також віднайти виразні штрихи до колективного портрета нині сущих працівників Димерського держлісгоспу.