Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Книги КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» - пригоди Професора Плюмбума

 

Сьогодні в нашій добірці літератури шалені пригоди Професора Плюмбума, який запрошує до чарівної подорожі іншими світами!

 

 

Гундертшне Н. Олівець Професора Плюмбума. Обережно, мумія /Ніна Гундертшне; пер. О. Гладкий. - Харків : Vivat, 2020. -73 с. (Щось цікаве)

Ганна та Генрі знайшли олівець, проте вони й гадки не мали, що завдяки цьому на них чекають карколомні пригоди... поки чарівний олівець не став малювати сам по собі! Тієї самої миті сталося диво. Потужний ураган увірвався до кімнати, підхопив друзів та їхнього кота й закинув до пустелі. Тут вони зустріли голодного крокодила й справжнісіньку мумію, яка потребувала допомоги.

 

 

 

Гундертшне Н Олівець Професора Плюмбума. Серед риб / Ніна Гундертшне; пер. О. Гладкий. - Харків : Vivat, 2020. - 73 с. (Щось цікаве)

Сталося лихо — Карузо, улюблений котик Ганни, зник! Проте чарівний олівець узявся допомогти й заніс дівчинку та її друга Генрі на самісіньке дно океану. Дивним чином вони змогли плавати неначе риби, а також спілкуватися з підводними мешканцями. Діти з’ясували, що акуляча поліція заарештувала волохату рибу. Напевно це і є дорогенький Карузо!