Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

День захисту дітей

 

Матеріал подано без змін

 

День захисту дітей

(З досвіду роботи  КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області)

 

 

Перший літній день розпочинається з чудового свята – Міжнародного дня захисту дітей, свята, яке нагадує дорослим, що треба більше піклуватися про дітей, уважніше ставитися до проблем маленької людини. На жаль, День захисту дітей 2023 в Україні проходить в умовах повномасштабної війни. Сотні тисяч дітей були змушені тимчасово виїхати з країни, десятки тисяч перечікують повітряні тривоги в укриттях, тисячі живуть в зоні бойових дій. Війна торкнулася життя кожного маленького українця. Тому в це свято дорослим особливо важливо підтримати дітей і показати, що ми завжди поруч

Напередодні у Вишневій МТГ пройшло чудове дитяче свято, яке організував «Комунальний заклад «Палац культури і мистецтв» Вишневої міської ради.

У цьому святі брала участь і КЗ «Публічна бібліотека»Книжкова виставка «Книги, розум, знання, успіх» привернула увагу, як дорослих вишнівчан, так і допитливих діток. Наші гості з радістю долучалися до «Казковї каруселі» та флешмобу «Книжковий ерудит».

Дружня атмосфера, позитивні емоції та яскраві враження панували на нашому бібліотечному святі. 

То ж чекаємо всіх у нашій книгозбірні, адже бібліотека не тільки «дім» книг, але й територія захоплюючих та веселих розваг і творчості. Тут можна не тільки читати книги, а й займатися творчістю: малювати, ліпити з пластиліну, майструвати з паперу, грати в настільні ігри, подорожувати онлайн.

Оксана Бабич, бібліотекар І категорії відділу обслуговування читачів

 КЗ «Публічна бібліотека»  Вишневої міської ради, Бучанського району Київської обл.