Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Казковий фейєрверк «Казка залишається з тобою»

 

Матеріал подано без змін

 

Казковий фейєрверк «Казка залишається з тобою»

(З досвіду роботи Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Броварського району Київської області)

 

22 березня 2023 року  у читальній залі Баришівської бібліотеки для дітей Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради відбувся казковий феєрверк «Казка лишається з тобою», учасниками якого були читачі-учні 1-В класу Баришівського ліцею ім. М.Зерова, разом з вчителем Оксаною Зеленяк.

Провідний бібліотекар Юлія Гранько розповіла усім присутнім, що казки прийшли до нас з давніх часів і передавалися з покоління в покоління; що казки є народні і авторські. А ще казки учать бути сміливими, розумними, кмітливими , добрими і розвивають неймовірну фантазію.

Діти вправно показували свої знання в казках,коли брали участь у конкурсах. Було дві команди «Козаки» та «Соняшники». Пройшовши всіми стежками казок, перемогла команда «Соняшники».

Хочеться сказати, що на казку покладена важлива місія - виховання підростаючого покоління. Бо прочитані в дитинстві казки запам’ятовуєш на все життя . Тож, казка лишається з тобою!

Зав. методично-бібліографічного відділу

Баришівської ЦБС

Наталія Лавріненко