Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Свято весни та музики у бібліотеці

 

Свято весни та музики у бібліотеці

(З досвіду роботи  КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області)

 

Надзвичайне свято музики і талантів відбулось у КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради . В рамках бібліотечного проекту «Мистецький вернісаж», у співпраці з Вишнівської дитячою школою мистецтв, мешканці та гості нашого міста зустрічали весну. Активні учасниці розмовного клубу «Ми разом» Олена Подхалюзіна  та Марія Осика разом зі своїми вихованцями подарували всім присутнім весняний букет мелодій українських та зарубіжних композиторів. Юні таланти продемонстрували майстерність, артистизм і яскраве виконання музичних творів не тільки в сольних виступах, а й у фортепіанних дуетах та ансамблі гітаристів «Нюанс» (керівник Марія Осика). 

У концерті також брали участь учні класу скрипки   (викладач Зайцева Тетяна), у яких концертмейстером була Подхалюзіна Олена.

У концерті звучали вірши про весну, гітару, скрипку. Про кожен твір, що звучав під час концерту, була надана невелика цікава інформація.

У подарунок глядачам прозвучали твори Людвига ван Бетховена «Місячна соната» та французького композитора Поля де Сенневіля «Любов» у виконанні Олени Подхалюзіної. Бурхливими оваціями гості бібліотеки підтримували талановитих виконавців . 

Чарівна атмосфера ніжності, краси та любові панувала в залі. Родзинкою свята стало виконання українських народних пісень . Усі глядачі, діти та викладачі емоційно співали популярні українські пісні під супровід гітари та фортепіано – «Ніч яка місячна», «Несе Галя воду», «Ой на горі два дубки», «Ти ж мене підманула».

Працівники бібліотеки висловили велику подяку всім учасникам  за чудове свято!

 

Оксана Бабич, бібліотекар І категорії відділу обслуговування читачів

 КЗ «Публічна бібліотека»  Вишневої міської ради, Бучанського району Київської обл.