Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Бібліотека – місце сили української громади

 

Матеріал поданий без змін

 

 

Відновлюємося, щоб стати кращими

(З досвіду роботи Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Броварського району Київської області)

 

Команда працівників культури Баришівської громади, на чолі з Юлією Гранько, провідним бібліотекарем Баришівської бібліотеки для дітей Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради , Галиною Пацаловською директором Баришівської ЦБС, Катериною Комаревич,  провідним методистом з питань культурної спадщини, вже третій місяць бере участь в проекті Lib:продовження. Бібліотека–місце сили української громади: відновлюємося, щоб стати кращими.

В рамках проекту, бібліотечні працівники отримують можливості спілкування та обмінюються досвідом,підвищують рівень навичок проектної діяльності та фандрейзигових кампаній.

За цей період команда визначилася з напрямком власного проекту по діяльності бібліотеки-філіалу с.Перемога Баришівської ЦБС, яка постраждала  під час російської окупації весною 2022 року.

Проект має назву Бібліо-Арт «Простір відкритий для кожного» .

Метою проекту  є створення сучасного інформаційного простору, покращення бібліотечного сервісу, організація змістовного дозвілля, вільного спілкування,комфортного перебування в неформальному середовищі  для духовного збагачення дітей, молоді та всіх верств населення с. Перемога.

Даний проект є актуальним та вкрай необхідним для жителів с. Перемога. Це місце для зустрічей, спілкування, обговорення громадських ініціатив,навчання,проведення дозвілля.

 

 

Ольга Биба,

завідуюча Баришівською бібліотекою  для дітей

Баришівської ЦБС відділу культури

та туризму Баришівської селищної ради