Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Презентація книги Тетяни Домашенко «Я – Україна» - з досвіду роботи КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області.

 Матеріал поданий без змін

Презентація книги Тетяни Домашенко 

«Я – Україна» 

(З досвіду роботи  КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області)

 

Слово – це зброя. Особливо таке поетичне, як у нашої поетеси Тетяни Домашенко. В КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради відбулася презентація книги «Я – Україна» знаної поетеси, громадсько-політичної діячки, засновниці та директорки видавництва «Духовна вісь», вишнівчанки Тетяни Домашенко. Її творчість відома багатьом поціновувачам духовно-патріотичної лірики не тільки в Україні, але й за її межами. 

Ведуча презентації Олена Коломієць наголосила: «Хресна дорога України роками вимальовувалася в поетичних творах пані Тетяни, а нині, в умовах війни, вилилася в поему «Калинова Голгофа – Хресна Дорога України».

Назву збірки «Я – Україна» авторка взяла з вірша «Молитва України», що був написаний у перший рік Незалежності, а пізніше покладений на музику українським композитором Петром Деряжним з Австралії.

На презентаціїї книги виступив ансамбль «Вишнівчанка» на чолі з керівником Людмилою Мельник. У виконанні ансамблю прозвучали пісні на слова пані Тетяни.

Презентація стала теплим колом спілкування. Вірші й пісні у виконанні авторки та ансамблю «Вишнівчанка» не залишили нікого байдужими. 

З такими бійцями на духовному фронті ми обов’язково переможемо!!!           

Оксана Бабич

бібліотекар І категорії 

відділу обслуговування читачів

КЗ «Публічна бібліотека»  Вишневої міської ради

Бучанського району Київської області