Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Фотовиставка «Стоп насильству!» - з досвіду роботи КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

 Матеріал поданий без змін

Фотовиставка «Стоп насильству!»

(З досвіду роботи КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради  Бучанського району Київської області)

 

В КЗ «Публічна бібліотека» за ініціативи Центру соціальних послуг Вишневої міської громади відкрилася фотовиставка «Стоп насильству!».

Метою проєкту є руйнування стереотипів насильства у родині на основі 12 міфів присвячених домашньому насильству. 

Домашнє насильство поширене в багатьох суспільствах. Про це свідчать чисельні міфи, стереотипи, прислів’я, які ускладнюють швидке реагування на акти насильства учинені над близькими та рідними. Всі ці міфи переконують свідків, що не реагувати – нормально, жертв – примушують мовчати, насильників – зміцнюють в переконанню безкарності власних вчинків.

Звільнення від міфів - перший крок до покращення стосунків із партнером.

Проєкт є переможцем Ідеятону в межах програми «Активні Громадяни» Британської Ради, що реалізується ГС «Асоціація Активних Громадян» за підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

Наші користувачі  з великим інтересом знайомляться з фотовистакою, яка знайомить з міфами про насильство в сім’ї. Маємо велику надію, що фотовиставка  допоможе  комусь розірвати замкнене коло  насилля  в сім’ї.

#activecitizensua #AC_ideathon #britishembassykyiv

Оксана Бабич

бібліотекар І категорії 

відділу обслуговування читачів

КЗ «Публічна бібліотека» 

Вишневої міської ради

Бучанського району Київської обл.