Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«Богдан Ступка - один із головних здобутків українського театру і кіно» та «Назарій Яремчук - легенда української естради» - з досвіду роботи Дівичківської ОТГ Київської області.

 Матеріал поданий без змін

«Богдан Ступка - один із головних здобутків українського театру і кіно»

та

«Назарій Яремчук - легенда української естради»

(З досвіду роботи Дівичківської ОТГ Київської області)

 

17 листопада у бібліотеці села Дівички (бібліотекар Сергієнко Н. О.) та Будинку культури с. Дівички (директор Самойленко І. В.) були проведені заходи з нагоди відзначення 80 річниці з дня народження (27 серпня 2021 року) талановитого актора, живої легенди українського театру і кіно, зберігача великих акторських традицій Богдана Сильвестровича Ступки, відомого за ролями у фільмах «Молитва про гетьмана Мазепу», «Тарас Бульба», «Із життя Остапа Вишні», «Вогнем і мечем» та з нагоди відзначення 70 річниці з дня народження (30 листопада 2021) Назарія Яремчука українського естрадного співака, народного артиста, Героя України, відомого насамперед виконанням українських пісень «Червона рута», «Водограй», «Стожари» та інші.

Для учнів 8-го класу Дівичківськe НВО «ЗЗСО І-ІІІ ступенів – ЗДО» Дівичківської сільської ради, у Будинку культури було продемонстровано відеоролик про життєвий та творчий шлях Богдана Ступки.

У бібліотеці села Дівички діє книжкова полиця «Богдан Ступка - один із головних здобутків українського театру і кіно», а також «Назарій Яремчук - легенда української естради», діти прослухали пісню у виконанні Назарія Яремчука «Стожари».

Сергієнко Н. О.,

завідуюча бібліотеки села Дівички

Дівичківської ОТГ

Київської області